O nama

UZGAJIVAČNICA : CC TOP EXCLUSIVE, HRVATSKA
MEĐUNARODNA EVIDENCIJA UZGAJIVAČNICE : F.C.I. 57/18
MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE REPUBLIKE HRVATSKE / REGISTAR UZGOJA PASA : HR 191/345/19
Uzgajivačnica CC Top Exclusive osnovana je 2018. godine, te smo osposobljeni uzgajivači pri HKS-u i Ministarstvu poljoprivrede.

* Certifikat Kinološke Akademije REPRODUKCIJA I SELEKCIJA PASA (Na. KA_VŠK_M_04-02/2022).

* Diploma IZLAGAČ PASA (STRESS-FREE DOG SHOW HANDLER), No: KA_ODSH_01-35/2021.

Wanda Svetek

Osnivač CC Top Exclusive

Wanda Svetek

Osnivač CC Top Exclusive

Motivacija

Zanimljiva i burna povijest kineskih kukmastih pasa bila je intrigantna i motivirajuća za mene, moga supruga i kćer da počnemo istraživati i baviti se uzgojem te pasmine premda smo obiteljski cijeli život usko vezani uz uzgoj pasa. Temelji našeg uzgoja zasnivaju se na direktnim potomcima najljepših kineskih kukmastih pasa na svijetu.

Kratko o zdravlju naših pasa

U našem uzgoju usredotočeni smo prvenstveno na zdravlje pasa. Svi naši psi genetski su testirani te imaju Uzgojnu dozvolu Hrvatskog Kinološkog Saveza. Parimo isključivo genetski čiste i zdrave jedinke. Svi naši psi imaju izrađene Certifikate od strane Animalabs laboratorija iz Zagreba na cijeli panel genetski nasljednih bolesti koje ova pasmina može prenositi. Svim našim psima u uzgoju napravljene su DNK analize te su zdravi i nisu genetski prenosioci bolesti na koje se ova pasmina testira. (očni genetski testovi, također Patelle)

Težnja nam je oplemeniti krv našeg uzgoja uvozom kvalitetnih jedinki starih američkih i engleskih linija. U takvom nastojanju ostvarujemo izvrsne suradnje i prijateljstva s uzgajivačima diljem svijeta. U našoj uzgajivačnici imamo izravne potomke svjetskih i europskih prvaka, poznatih uzgojnih linija. 

Dosadašnji uspjesi

Učestvujemo na većini nacionalnih izložbi na koje rado idemo i družimo se s vlasnicima naše štenadi koje pomažemo, bodrimo i učimo kako što ljepše u ringu pokazati svog psa. Ponosni smo na uspjehe pasa iz našeg uzgoja kojima se veselimo kao i njihovi vlasnici. Na međunarodnim izložbama pasa ostvarujemo vrhunske rezultate, te smo pohvaljeni od strane mnogih istaknutih i cijenjenih, svjetski priznatih sudaca. Na Svjetskoj izložbi pasa WDS Brno 2021. osvojili smo treće mjesto u svojoj klasi, u velikoj konkurenciji najljepših pasa svijeta. Na Europskoj izložbi pasa u Budimpešti 2021.g osvojili smo drugo i treće mjesto u svojoj klasi sa dva psa iz našeg uzgoja, također u velikoj konkurenciji prekrasnih pasa ove pasmine.  Nastupili smo sa dva psa iz našeg uzgoja na svjetskoj izložbi pasa WDS Madrid 25.06.2022., te smo osvojili rezultat drugog i trećeg mjesta na svijetu u svojim razredima među ogromnom konkurencijom. 

Budućnost

Pasmina je u Hrvatskoj sve omiljenija, ali još uvijek dosta nepoznata. U drugim državama Europe i istoka jako su omiljeni, popularni i zastupljeni. Zalagat ćemo se da u Hrvatskoj i u svijetu ovu pasminu promoviramo na što kvalitetniji način te budućim vlasnicima pružimo podršku i prenesemo što više znanja. 

Hrvatska // wanda@cctopexclusive.com
Copyright CCTopExclusive © 2022 All rights reserved